Årsmøde

Date: 
08/11/2021 - 09:00 to 09/11/2021 - 16:00

Årsmøde 2021

Vi er glade for at fortælle, at vi nu åbner for tilmeldingen til bentleyuser.dk Årsmøde på Munkebjerg Hotel i Vejle. Som noget nyt får du nu mulighed for at få en rabat på 500 kr. ved tidlig tilmelding - inden det færdige program er på plads (early bird - inden 1. september, 2021).

Årsmødet bliver lidt anderledes end vi har været vant til. Der vil være flere brugerindlæg og deltagelse fra Bentleys side vil foregå virtuelt.

Mandag aften får vi besøg af Alberte Winding Duo og tirsdag morgen vil der være et motiverende indlæg med den tidligere roer i "Guld-fireren", Eskild Ebbesen.

Som noget andet nyt tilbyder vi nu en lille overraskelse på værelset for jer, der vælger at dele værelse.

Ønsker du at dele værelse med en kollega, vælger I begge denne billettype til en reduceret pris. Desuden er I således også garanteret et værelse på Munkebjerg Hotel. Ønsker du at overnatte fra søndag til mandag aftales det direkte med Munkebjerg Hotel. Dette vil dog ikke garantere øvrige overnatninger på Munkebjerg Hotel, da bestyrelsen forbeholder sig ret til at foretage værelsesfordeling, uafhængigt heraf.

Når du har tilmeldt dig, modtager du efterfølgende et link til download af en konference-app, som du skal benytte til tilmelding til sessioner, visning af program mm.

Mange Hilsner
Bestyrelsen

Tilmelding til Bentleyuser.dk Årsmøde 2021 (nemtilmeld.dk)

 


Eksporter som iCalendar fil (Outlook, iCal, Google Calendar)
Add to My Calendar