Fællesrejse til Philadelphia den 11.-19. maj 2013

Til medlemmer af bentleyuser.dk
Brugerforeningen arrangerer også i år en fællesrejse til Bentleys internationale brugermøde i USA, som i år afholdes i Pennsylvania Convention Center, Philadelphia, Pa., USA.
 
Vi har reserveret 20 pladser på fly og hotel, og de tildeles efter først-til-mølle princippet. Medlemmer af foreningen vil dog have prioritet over ikke-medlemmer. Hvis du vil være sikker på at deltage i fællesrejsen, anbefaler vi derfor at bestille hurtigst muligt, da vi ellers ikke kan garantere prisen - eller garantere plads på samme flyafgang og på det fælles hotel.
 
BE Conference 2013
De seneste informationer fra Bentley om konferencen kan ses på dette link:
http://www.bentley.com/en-US/Engineering+Architecture+Construction+Softw...
 
Bentley har i år valgt et lidt ændret koncept, idet deres ’corporate keynotes’, dvs. de keynotes, hvor Bentleys direktion normalt giver en status på virksomhedens samlede udvikling, i år rykkes til deres ’Year in Infrastructure 2013 Conference’, der i år afholdes i London til oktober.
 
I stedet har man i år valgt at fokusere på LEARNing i betydningen erfaringsudveksling, networking, hands-on-workshops/kurser og stribevis af indlæg, hvor brugere videregiver egne erfaringer med brug af programmerne. De kendte ’track-keynotes’, hvor udviklerne af de enkelte faglige produktlinier fortæller om status og nyeste features på deres respektive vertikaler er dog fortsat en del af årets program.
 
Der er derfor fortsat mange gode grunde til at deltage:
Mulighed for at høre de seneste nyheder fra Bentleys applikationsansvarlige og –udviklere.
Udveksling af best practices/praktiske erfaringer med andre brugere.
Næste version af Bentley applikationer, og hvordan man tilrettelægger opgraderinger.
De seneste 3. parts løsninger fra Bentleys samarbejdspartnere på den store udstilling, der kører sideløbende med konferencen under navnet The LEARNing Zone.
Mulighed for at øve indflydelse på applikationsudviklerne, bl.a. gennem brugerforeningens egne møder med Bentleys udviklere inden for de enkelte vertikaler.
Networking med hundredevis af andre internationale Bentley brugere • Networking med de øvrige danskere deltagere i fællesrejsen Konferencen er for alle – både for dem, der har ansvaret for virksomhedens strategi og anskaffelser indenfor teknisk IT, og for de daglige brugere, som her kan indsamle ny viden om de værktøjer, de anvender i hverdagen.
Fælles rejsearrangement til BE 2013 i Philadelphia Igen i år tilbyder foreningen en rejsepakke til en pris af kr. 22.900 pr. deltager, eksklusiv konferenceafgift. Konferenceafgiften betales direkte til Bentley ved registrering.
 
Fællesrejsen inkluderer fly med SAS København-Newark/Washington t/r, hotel med morgenmad i både Philadelphia og Washington, bustransfers mellem lufthavnen og hoteller, samt afbestillingsforsikring og visse fællesaktiviteter. Evt. rejseforsikring og tilslutning fra provinslufthavne kan tilkøbes.
 
Rejsearrangementet starter lørdag d. 11. maj med afgang kl. 12.25 fra Kastrup, hvor vi flyver til Newark med ankomst ca. kl. 14.50 lokal tid. Vi bliver hentet i bus i lufthavnen og kørt direkte til vores hotel i Philadelphia, Philadelphia Marriott Downtown, som ligger i forbindelse med Convention Centret. Busturen varer ca. halvanden time.
Det overordnede rejseprogram er følgende:
Søndag i Philadelphia er til fri disposition.
Mandag Der er tradition for, at mandagen benyttes til at afholde møder med Bentleys produktudviklere indenfor hvert fagområde, arrangeret af respektive SIGformænd, men ellers er mandag formiddag til fri disposition. Der åbnes for registrering til konferencen fra kl. 9 – og de første sessioner i konferenceprogrammet starter kl. 13.
Tirsdag – onsdag – torsdag er der fuldt konferenceprogram jvf. agenda frem til kl. 16 torsdag eftermiddag.
Torsdag aften kører de danske deltagere i bus til Washington og indkvarteres på vores hotel Renaissance Mayflower som ligger på 1127 Connecticut Avenue NW, Washington DC.
Fredag er til fri disposition i Washington. Hvis der er interesse for det, arrangeres en fælles guidet tur i byen.
Lørdag eftermiddag kører bussen fra hotellet til Washington Dulles lufthavn, hvor flyet til København afgår kl.17.15 med forventet ankomst i Kastrup søndag morgen ca. kl. 7.15.
På hele turen deltager repræsentanter fra foreningens bestyrelse samt SIG-formænd, og der vil derfor være mulighed for at støtte sig til erfarne deltagere under konferencen. For en god ordens skyld gøres der dog opmærksom på, at foreningen alene påtager sig ansvaret for selve rejsearrangementet, mens yderligere forplejning og evt. underholdning på stedet er deltagernes eget ansvar.
 
I begrænset omfang vil der være mulighed for at aftale eget rejsearrangement i tilknytning til fælles rejsen, dog med forbehold for pris og et nominelt administrationsgebyr.
 
Tilmelding til fællesrejse
Tilmelding til brugerforeningen fællesrejse skal ske på:
https://www.surveymonkey.com/s/Tilmelding-BE2013
 
Sidste tilmeldingsfrist til fællesrejsen til BE i Philadelphia er onsdag den 10. april, men da der kun er reserveret et begrænset antal pladser, som tildeles til de første, som tilmelder sig, anbefales en hurtig tilmelding. Eventuelle tilslutninger fra provinslufthavn skal også bestilles så hurtigt som muligt!
 
Vi gør opmærksom på at tilmeldingen er bindende, men først er gældende når indbetalingen er registreret. Efter tilmeldingsfristens udløb kan prisen og hotelplads ikke længere garanteres, og der vil blive opkrævet et administrationsgebyr.
 
Tilmelding til selve konferencen
HUSK også at melde jer til selve konferencen på http://www.certain.com/system/profile/web/index.cfm?PKWebId=0x43493043cc
dog skal der ikke reserveres hotel, hvis I har meldt jer til fællesrejsen i tide.
 
Bentley har i år valgt at lade brugere, der allerede abonnerer via Bentley LEARN deltage gratis i konferencen. Tilsvarende kan man ved tilmelding vælge at indkøbe et personligt Bentley LEARN Passport for 1.495 $ og bruge det som adgangsbillet. Endelig kan man alene tilmelde sig konferencen, og det koster så det samme beløb, nemlig 1.495 $.
Hvilken model I ønsker at benytte, er naturligvis op til jer selv.
 
ESTA-registrering før indrejse i USA
NB. Pas skal være maskinlæsbar for at kunne komme ind i USA, og anmodning om indrejse til USA skal udfyldes og betales på https://esta-authorization.org/en/esta senest 72 timer før afrejse. Dette er dog ikke nødvendigt, hvis man har udfyldt og fået godkendt en sådan anmodning indenfor de sidste to år, men i så faldt anbefales det at tjekke, at den stadig er gyldig. Det er altid den rejsendes ansvar at sørge for at alle indrejse formaliteter er i orden.
 

bentleyuser.dk
Carsten Ahm
formand