Fællesrejse til BE2012 - Invitation

bentleyuser.dk
Fællesrejse til Philadelphia den 12.-20. maj 2012

Også i år arrangerer brugerforeningen en fællesrejse til Bentleys årlige internationale brugermøde i USA, som afholdes i Pennsylvania Convention Center, Philadelphia, Pa., USA. Vi har reserveret 21 pladser på fly og hotel, og de tildeles efter først-til-mølle princippet. Dog vil medlemmer af foreningen have prioritet over ikke-medlemmer. Hvis du vil være sikker på at deltage i fællesrejsen, anbefaler vi derfor at bestille hurtigst muligt, da vi ellers ikke kan garantere prisen - eller plads på samme flyafgang og det fælles hotel.
 
BE Conference 2012
De seneste informationer fra Bentley om konferencen kan ses på dette link:
http://www.bentley.com/en-US/Community/BE%20Conference/?skid=CT_EMLB_EN_BETOG_030112
 
Bentley har igen i år valgt en konference, hvor produktpræsentationer inden for de enkelte vertikaler, best practice indlæg, hands-on-kurser og networking er sat i centrum.
Konferencen er dermed for alle – både for dem, der har ansvaret for virksomhedens strategi og anskaffelser indenfor teknisk IT, og for de daglige brugere, som her kan indsamle ny viden om de værktøjer, de anvender i hverdagen.
 
Fælles rejsearrangement til BE 2012 i Philadelphia
Igen i år tilbyder foreningen en rejsepakke til en pris af kr. 21.000 pr. deltager, eksklusiv konferenceafgiften på $1.495 (dog $1.295 hvis tilmelding sker inden d. 31. marts 2012). Konferenceafgiften betales direkte til Bentley ved registrering.
 
Der er mulighed for at opnå rabat på konferenceafgiften, hvis dit firma er Bentley LEARN-subscriber, eller hvis man kan samle en gruppe på mindst 5 tilmeldte fra samme firma, hvorefter den 5. bliver gratis. Se mere på Bentleys hjemmeside, eller skriv til din account manager eller Stefan Sigvardsson hos Bentley.

Fællesrejsen inkluderer fly København-Newark t/r, hotel med morgenmad i Philadelphia, bustransfers mellem lufthavnen og hoteller, samt afbestillingsforsikring og visse fællesaktiviteter. Evt. rejseforsikring og tilslutning fra provinslufthavne kan tilkøbes.
 
Rejsearrangementet starter lørdag d. 12. maj med afgang kl. 12.25 fra Kastrup. Lørdagen efter kører bussen fra hotellet til lufthavnen, hvor flyet til København afgår kl.17.40 med forventet ankomst i Kastrup søndag morgen ca. kl. 7.20.
 
På hele turen deltager repræsentanter fra foreningens bestyrelse samt SIG-formænd, og der vil derfor være mulighed for at støtte sig til erfarne deltagere under konferencen.
 
Tilmelding
Tilmelding til rejsearrangementet skal ske på:
www.surveymonkey.com/s/bentleyuser-BE2012
Sidste tilmeldingsfrist til fællesrejsen til BE i Philadelphia er tirsdag den 10. april.
 
HUSKogså at melde jer til selve konferencen på www.certain.com/system/profile/web/index.cfm?PKwebID=0x319315bbd7
NB. Pas skal være maskinlæsbar for at kunne komme ind i USA, og anmodning om indrejse til USA skal udfyldes på https://esta.cbp.dhs.gov/esta/ senest 72 timer før afrejse. Hvis man allerede har gjort det indenfor de sidste 2 år, skal oplysningerne blot opdateres.
 
bentleyuser.dk

Carsten Ahm
formand