Vejledning til tilmelding ved årsmøde og Nordic Civil Conference 2011

Kære medlem
 
Vi har problemer med generering af automatiske mails fra vores Web-server. Vi arbejder på at løse problemet, men indtil da er det vigtigt at lægge mærke til følgende procedure ved til melding til årsmøde og Nordic Civil 2011:
 
1. Er dit firma medlem af bentleyuser.dk, skal du være logget ind for at tilmelde dig. Kan du ikke huske din login info, skriv en mail til web@bentleyuser.dk.
 
2. Når du logger ind kan du risikere at få en hvidt skærm. Brug F5 eller din browsers "Back" knap så kan du se siden igen.
 
3. Vælg tilmelding linket, fortag dine valg og tryk på Signup knappen i bunden af siden. Du vil få blank skærm, som igen kan afhjælpes ved at bruge F5 eller "Back" knappen i din browser. Du burde kunne se din tilmelding og dine valg, som nu er dimmet og du kan ikke vælge noget. Dette betyder, at din tilmelding er gået i gennem, selvom siden fortæller dig om fejl.
 
4. Du vil senere modtage en mail med regningen for din deltagelse ved arrangementet.
 
5. Fortryder du din tilmelding eller får du brug for at lave om på den, skal du bruge knappen Cancel Signup og begynde forfra.
 
Får du problem med noget af det ovenstående, send mail til web@bentleyuser.dk. Vi beklager ulejligheden og håber at kunne løse problemerne hurtigst muligt.